Wij staan garant voor hoogstaand specialisten-en precisiewerk.

Ons machinepark bestaat uit een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige machines. Waaronder draadvonkers, freesmachines, slijpmachines, draaibanken. Wij maken onze gereedschappen en tooling voor eigen productie. Vanaf nu zijn we klaar om jullie gereedschappen en tooling met veel overgave voor jullie te produceren.

Zowel stuk, serie als massaproductie.

Bij Hermans kiezen we voor een zelfvoorzienende aanpak! Het zelf maken van toolings en gereedschappen kan veel voordelen bieden, zoals kostenbesparing, maatwerkoplossingen en een betere controle over het productieproces. Het stelt ons in staat om specifieke tools en gereedschappen te creëren die perfect zijn afgestemd op de productiebehoeften.

Hier zijn enkele voordelen en overwegingen die verband houden met het zelf maken van toolings en gereedschappen bij Hermans Verenfabriek.

  1. Kostenbesparing: Door intern toolings en gereedschappen te produceren, kan Hermans verenfabriek besparen op de kosten van het aanschaffen van deze items van externe leveranciers.
  2. Maatwerk: Zelfgemaakte toolings kunnen precies worden aangepast aan de productieprocessen en producten van de fabriek, waardoor de efficiëntie en kwaliteit worden verbeterd.
  3. Snellere reactietijd: Als er wijzigingen in het productieproces nodig zijn, kunnen wij snel nieuwe toolings ontwerpen en maken zonder afhankelijk te zijn van externe leveranciers.
  4. Kwaliteitscontrole: Door in-house toolings te maken, heeft de fabriek meer controle over de kwaliteit van de gebruikte materialen en de nauwkeurigheid van de toolings.
  5. Innovatie: Het zelf ontwerpen en produceren van toolings en gereedschappen biedt de mogelijkheid om innovatieve oplossingen te ontwikkelen die de productieprocessen kunnen verbeteren.

Draadvonken

Frezen

Vlak slijpen

Draaiwerk

Personaliseer uw artikel

Voor een gepersonaliseerd artikel dient u het tekstveld in te vullen.

Wachtwoord vergeten

Vul hieronder uw e-mailadres in. Indien uw e-mailadres reeds werd geregistreerd ontvangt u via mail binnen de 5 minuten een unieke resetlink om uw wachtwoord te wijzigen.
Indien dit e-mailadres beschikt is gekoppeld aan een account werd er een e-mail verzonden.