DRAADVONKEN

Bij Hermans Verenfabriek wordt draadvonken uitgevoerd. Draadvonken, ook bekend als draaderosie of EDM (Electrical Discharge Machining), is een bewerkingsproces waarbij materiaal wordt verwijderd met behulp van elektrische vonken die ontstaan tussen een elektrische draad (elektrode) en het werkstuk. Dit proces wordt vaak gebruikt om zeer precieze vormen en contouren te creëren, vooral in harde en moeilijk te bewerken materialen.

Draadvonken kan worden toegepast in diverse industrieën, waaronder de gereedschaps- en matrijzenbouw, luchtvaart, medische apparatuur en meer. Het wordt vaak gebruikt voor het maken van complexe onderdelen waar traditionele bewerkingsmethoden zoals frezen of draaien minder geschikt zijn.

Als u meer specifieke informatie zoekt over de draadvonkprocessen en diensten die Hermans Verenfabriek aanbiedt, raad ik u aan om rechtstreeks contact op te nemen met het bedrijf voor details over hun capaciteiten en expertise op dit gebied.

Personaliseer uw artikel

Voor een gepersonaliseerd artikel dient u het tekstveld in te vullen.

Wachtwoord vergeten

Vul hieronder uw e-mailadres in. Indien uw e-mailadres reeds werd geregistreerd ontvangt u via mail binnen de 5 minuten een unieke resetlink om uw wachtwoord te wijzigen.
Indien dit e-mailadres beschikt is gekoppeld aan een account werd er een e-mail verzonden.