Het gebruik van fiberlaser voor snijwerk is een geavanceerde technologie in de plaatwerkindustrie. Fiberlasers zijn lasersnijmachines die gebruik maken van vezelversterkte lichtbronnen om materialen met hoge precisie te snijden. Ze worden vaak gebruikt voor het snijden van metalen plaatmaterialen zoals staal, roestvrij staal, aluminium, koper en messing. Hermans Verenfabriek beschikt over deze geavanceerde technologie en is gespecialiseerd in het uitvoeren van lasersnijwerk met behulp van fiberlasers. Ook beschikken wij over een automatische palletwisselaar waardoor wij grote hoeveelheden aan hoge snelheden kunnen verwerken. Dank zij de automatische palletwisselaar kan onze lasersnijmachine 24/24 7/7 blijven snijden.

Enkele voordelen van fiberlasersnijden zijn onder andere:

  1. Hoge precisie: Fiberlasers bieden een zeer hoge mate van nauwkeurigheid, wat ideaal is voor het snijden van complexe vormen en gedetailleerde patronen.<
  2. Snelle snijsnelheid: Fiberlasersnijmachines zijn over het algemeen efficiënt en kunnen snel snijden, wat de productietijd verkort.
  3. Minimale warmte beïnvloede zone: Fiberlasers genereren weinig warmte, waardoor de kans op vervorming van het materiaal wordt geminimaliseerd.
  4. Fiberlasers zijn energiezuinig: Ze verbruiken doorgaans minder energie dan andere soorten lasers, wat kostenefficiënt kan zijn.
  5. Veelzijdigheid: Fiberlasers kunnen verschillende soorten metalen verwerken en zijn geschikt voor zowel prototyping als grootschalige productie.
  6. Als je specifieke informatie wilt over de fiberlasersnijdiensten die Hermans Verenfabriek aanbiedt, zoals minimale of maximale snijdikte, materiaalcompatibiliteit, snijsnelheid, of andere details, raad ik je aan contact op te nemen met ons. We kunnen je voorzien van gedetailleerde informatie en je helpen bij eventuele vragen of projecten.

Personaliseer uw artikel

Voor een gepersonaliseerd artikel dient u het tekstveld in te vullen.

Wachtwoord vergeten

Vul hieronder uw e-mailadres in. Indien uw e-mailadres reeds werd geregistreerd ontvangt u via mail binnen de 5 minuten een unieke resetlink om uw wachtwoord te wijzigen.
Indien dit e-mailadres beschikt is gekoppeld aan een account werd er een e-mail verzonden.